Вдосконалена формула високоякісних мастил Vultrex MPG EP1 і Vultrex MPG EP2

"[21.05.2013] Компанія Petro-Canada, дотримуючись своєї політики з охорони навколишнього середовища, не припиняє вдосконалювати випущені продукти. Щоб зменшити вплив на навколишнє середовище, була змінена формула мастил Vultrex MPG ЕР1 і Vultrex MPG ЕР2, з них були видалені деякі менш бажані присадки. У результаті цього змінився колір і запах обох мастил.

Зміна кольору: тепер мастила Vultrex MPG EP1 і Vultrex MPG EP2 будуть мати більш «непрозорий коричневий» колір, ніж у попередньому складі.

Зміна запаху: мастила Vultrex MPG EP1 і Vultrex MPG EP2 матимуть менш сильний запах.

VULTREX MPG - високоякісні мастила з підвищеною температурою плавлення для роботи у важких умовах. Виробляються на основі алюмінієвого комплексу та базової оливи високої в'язкості. Мають продовжений термін служби і забезпечують чудовий захист обладнання в особливих температурних режимах і при жорстких вимогах до охорони навколишнього середовища. Мають унікальну властивість відновлювати свою первинну консистенцію після перенагріву та повторного охолодження. Ідеально підходять для підшипників, що працюють при високому тиску і граничних шокових навантаженнях, за умови, що заміна мастила проводиться часто і регулярно, наприклад, на сталепрокатних станах."
 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА

* обов'язкові до заповнення поля

Заповнюючи дану форму ви приймаєте умови Угода про використання сайту.


Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка