Щорічна зустріч дистрибуторів компанії Petro-Canada

"
[25.06.2013] 12-14 червня 2013 року в одному з найкрасивіших міст Європи та світу, в столиці Угорщини, місті Будапешті пройшла щорічна зустріч дистриб'юторів з європейських країн компанії Petro-Canada. Участь у конференції взяли представники більш ніж з 30 країн Європи.

Кожен учасник представив «Історії Успіху» своєї компанії, розповів про стратегію розвитку, реалізації та маркетингу високоякісної продукції в своїй країні, підтвердив високий рівень мастильних матеріалів Petro-Canada.

На конференції виступали директори та провідні фахівці компанії Petro-Canada: Мартін Райт - керуючий директор європейського відділення компанія, Марсель Ван Лір - менеджер з розвитку бізнесу в Центральному Регіоні, Джон Кліфф - технічний менеджер компанії Petro-Canada, менеджер з маркетингу - Джейн Лі. У ході зустрічі обговорювалися питання зростання продажів, були представлені нові продукти, шляхи та методи їх просування, технічна інформація, нові схвалення виробників ОЕМ, а також програми і заходи, які допоможуть дистриб'юторам досягти успіхів у роботі з продажу мастильних матеріалів Petro-Canada у всій Європі .

У Будапешті були представлені нові дистриб'ютори: з Туреччини - компанія Lubricon, Кіпру - P.A.Z.A Trading Cyprus, Литви - Tikslumas XL."
 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА