Відомий французький концерн ALSTOM схвалив оливи TURBOFLO

"[15.08.2013]Всесвітньовідомий французький концерн ALSTOM схвалив до застосування у своєму обладнанні три продукти TURBOFLO , що випускаються компанією Petro-Canada: TURBOFLO EP 46 , TURBOFLO XL 46 і TURBOFLO 32. Це в черговий раз стало підтвердженням того, що компанія Petro -Canada займає лідируючі позиції на ринку турбінних олив.

Номер схвалення : HTGD 90117.

Petro- Canada TURBOFLO - це турбінні оливи преміум якості, спеціально розроблені для змащування і охолодження парових і газових турбін. Газові та парові турбіни працюють при високому температурному і екстремальному тиску. Масла лінійки TURBOFLO допоможуть знизити експлуатаційні витрати, розширити інтервали між замінами олив.

ALSTOM - велика французька машинобудівна компанія , один зі світових лідерів (поряд з Siemens і Bombardier) у виробництві енергетичного устаткування і залізничного транспорту. Штаб -квартира - у Леваллуа - Перре .

Сьогодні ALSTOM будує найшвидші в світі потяги і автоматизовані метро з найвищою пропускною здатністю, надає готові інтегровані рішення для електростанцій і пов'язаних з ними послуг з супутнього обслуговування широкого спектру джерел енергії , включаючи гідроенергетику , ядерну енергетику , видобуток газу і вугілля, пропонує широкий діапазон рішень для передачі електроенергії, орієнтованих на інтелектуальні мережі ."
 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА

* обов'язкові до заповнення поля

Заповнюючи дану форму ви приймаєте умови Угода про використання сайту.


Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка