Petro-Canada і SCHMIDT PETERSON MOTORSPORTS продовжать співпрацю

Компанія Petro-Canada Lubricants Inc. повідомляє  про співпрацю з пілотом гоночної серії Verizon IndyCar Джеймсом Хінчкліффом і командою Schmidt Peterson Motorsports.
Контракт передбачає використання бренду Petro-Canadа в оформленні команди Schmidt Peterson Motorsports.

Представники бренду Petro-Canada коментують: «Ми раді повідомити про продовження співпраці з Джеймсом і командою Schmidt Peterson Motorsports. Його робота в минулому сезоні, як і діяльність всієї команди, ясно показали, що цінності у нас спільні. Технічне вдосконалення, новаторство і відданість своїй справі - ось ті наріжні камені, на яких базується Petro-Canada, і вони як не можна краще відповідають принципам автогонок».

З тим же настроєм говорить про продовження контракту і Джеймс Хінчкліфф: «Petro-Canada Lubricants Inc. розділяє мої цілі. Ми разом прагнемо перевершувати очікування, ламати бар'єри і ставити нові планки для вдосконалення. Слоган компанії - «Випереджати світові стандарти», повністю відображає моє ставлення до справи».

Джеймс Хінчкліфф - пілот гоночного автомобіля Honda № 5 в команді Schmidt Peterson Motorsports, він здобув чотири перемоги в серії IndyCar, в тому числі в Санкт Петербурзі, Сан Паоло і Айові на гоночній трасі Iowa Speedway в 2013 р, а також в Новому Орлеані в 2015 р.  Досягнення в 2016 році - закріплення Хінчкліффом за собою поул-позишн на ювілейній гонці Indianapolis 500 (відома гонка на 500 миль в Індіанаполісі). 2017 рік стане сьомим сезоном «IndyCar», в якому бере участь Джеймс.

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА