Лінійка олив Supreme Synthetic відповідає новій специфікації dexos1TM Gen 2

    Компанія General Motors входить в число найбільших автовиробників світу з виробничими потужностями в 21 країні  і продає вантажні і пасажирські автомобілі в 135 країн.
   Спеціально для бензинових двигунів GM розробила інноваційну моторну оливу  нової специфікації dexos1 ™ Gen 2. Тому з 31 серпня 2017 року специфікація dexos1 ™ буде змінена.
   Йдучи в ногу з часом, компанія Petro-Canada оновила лінійку синтетичних олив  Petro-Canada SUPREME Synthetic щоб відповідати оновленої специфікації dexos1 ™ Gen 2.
  Оливи  SUPREME Synthetic 0W-20 і SUPREME Synthetic 5W-30 до 31 серпня будуть мати  офіційне схвалення dexos1 ™ Gen 2. Вони також будуть відповідати галузевим стандартам API SN / ILSAC GF-5 і вимогам виробників обладнання OEM для двигунів з прямим уприскуванням палива, названим як «GF-5 Plus».
   Схвалення dexos1 ™ на олив  SUPREME Synthetic Blend XL 5W-20 і 5W-30, дійсне тільки до 31 серпня 2017 року і продовжено не буде.
 Крім того, буде змінена і покращена формула олив  з іншими в’язкостями  SUPREME Synthetic, що дозволить захистити двигуни з прямим уприскуванням палива від шкідливої детонації, викликаної передчасним запалюванням на низьких оборотах (LSPI).
   Petro-Canada Lubricants продовжить розробляти нові продукти, які відповідають і перевищують галузеві стандарти.

    Dexos® є зареєстрованим товарним знаком компанії General Motors LLC.
 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА