Petro-Canada знову на п'єдесталі! Чемпіонат Європи з кільцевих гонок на вантажівках «Truck Race Trophy»

13-14 травня відбулися перші етапи сезону з кільцевих гонок на вантажних автомобілях «Truck Race Trophy». Етап проходив на автодромі Ред Булл Ринг - гоночна траса, розташована поблизу села Шпильберг (Австрія).

Спонсором команди переможця Truck Sport Bernau - Reboconort виступив бренд Petro-Canada, який розташувався яскравою червоною наклейкою оливи Duron на лобовому склі вантажівки MAN. Представляв команду іспанський гонщик Антоніо Альбасете, триразовий чемпіон Європи.

У гонці взяли участь 5 команд від яких виступили 10 професійних пілотів.
На другий день гонки, незважаючи на складні погодні умови, Антоніо Альбасете зміг завоювати почесне 3 місце в новому сезоні чемпіонату Європи. Уже в кваліфікації, іспанець поліпшив свій час в порівнянні з попереднім днем. Частина дистанції його наполегливо переслідував Герд Корбер, який намагався змістити іспанського пілота з позиції, але завзятість Альбасете допомогла йому захистити заслужене третє місце.

«Звичайно, я задоволений третім місцем, але до сих пір я не задоволений своїм виступом. Мені просто потрібно трохи більше практики, щоб звикнути до траси. Сьогодні ми також бачили, що у нас є величезний потенціал, щоб кинути виклик для подальших перемог. » - Антоніо Альбасете. Триразовий чемпіон Європи з кільцевих гонок на вантажних автомобілях
 

Компанія «ПКП-УКРАЇНА» пишається тим, що бренд Petro-Canada є офіційним партнером команди, яка демонструє сильну волю до перемоги і черговий раз виявляється на п'єдесталі!


Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА

* обов'язкові до заповнення поля

Заповнюючи дану форму ви приймаєте умови Угода про використання сайту.


Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка