Об'єднання HollyFrontier і Petro-Canada Lubricants

В лютому місяці успішно завершився процес укладання двосторонньої Угоди про об'єднання HollyFrontier і Petro-Canada Lubricants. 

Об'єднавшись із Petro-Canada, корпорація HollyFrontier стає четвертим найбільшим виробником мастильних матеріалів у Північній Америці з можливістю виробляти 33 500 барелів мастильних матеріалів, білих масел і спеціалізованих рідин в день. 

Petro-Canada відкриває HollyFrontier нові можливості для досліджень та подальших розробок у нафтовій промисловості, виробництві інноваційних мастильних матеріалів, глобальних продажів, мережевого розповсюдження та впізнаваності бренду у всьому світі. 

Про Корпорацію HollyFrontier: 
HollyFrontier Corporation, із штаб-квартирою в Далласі (Техас), є незалежним виробником та переробником нафти, виготовляє високоякісну паливну продукцію, мастильні матеріали, дизельне паливо, паливо для реактивних літаків і інші спеціалізовані продукти. Виробничі потужності HollyFrontier розташовані в Ель-Дорадо (Канзас), Туслі (Оклахома), Артезії (Нью-Мехіко), Шаєнні (Вайомінг) і Вудс Кросс (Юта). HollyFrontier в основному реалізує свою продукцію у північно-західних штатах США, розширюючись на північний захід до Тихого океану та інших сусідніх штатах.

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА