Petro-Canada на виставці AGRITECHNICA 2013 в Ганновері

"
[21.11.2013] Компанія Petro-Canada, як світовий лідер в розробці інноваційних технологій, представила на виставці «AGRITECHNICA 2013», яка проходила 10-16 листопада 2013, в місті Ганновер (Німеччина), кращі рішення для сільськогосподарської галузі.

Більше 35 років компанія Petro -Canada створює і виробляє високоякісні мастильні матеріали для агропромислового комплексу, які забезпечують довговічну роботу техніки, дозволяють скорочувати складські запаси, і при цьому надають максимальний захист і надійність обладнання за будь-яких експлуатаційних і кліматичних умов.

«AGRITECHNICA 2013» - це провідна спеціалізована виставка сільгосптехніки та менеджменту в галузі професійного рослинництва , де демонструються новітні розробки, визначаються напрямки розвитку та обговорюються нові ідеї.

«AGRITECHNICA 2013» - це унікальна подія, де традиційно зустрічаються керівники підприємств, інвестори, агрономи і вчені з усього світу. Виставка є ідеальною платформою для презентації інноваційної продукції та залучення цільової аудиторії.

Майже 2900 експонентів з 47 країн представили свої новітні розробки в цьому році. З виставкою ознайомилися близько 450 000 відвідувачів, з них 112 000 гостей з-за кордону."
 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА

* обов'язкові до заповнення поля

Заповнюючи дану форму ви приймаєте умови Угода про використання сайту.


Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка