Компанія ПКП- Україна успішно пройшла міжнародний аудит

"[04.03.2014] Компанія ТОВ ""ПКП - Україна"" успішно пройшла плановий аудит фінансової діяльності.

Оцінку проводила компанія Ernst & Young ( E & Y) - британська аудиторська компанія, одна з найбільших компаній в світі, яка надає професійні аудиторські послуги, і одна з компаній «Великої четвірки» поряд з Deloitte, KPMG і PricewaterhouseCoopers.

Результати аудиту показали, що ТОВ ""ПКП - Україна"" дотримується анти корупційної політики Suncor. Фахівці Ernst & Young підтвердили, що фінансова звітність ""ПКП - Україна"" достовірно відображає надходження коштів, їх витрати, згідно бухгалтерського обліку, а також відсутність корупційних угод, в які могли бути залучені державні службовці. Ернст & Янг ( відома як EY ) являє собою глобальне партнерство національних аудиторських компаній зі штаб -квартирою в Лондоні ,Великобританія.

Компанія має понад 700 офісів у більш ніж 150 країнах, загальна чисельність персоналу - 175 000 співробітників. Заснована в 1989 шляхом злиття американських аудиторських компаній AC Young, заснованої Артуром Янгом в 1906 році, і Ernst & Whinney, заснованої Елвіном Ернстом в 1903 році."
 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА