Відгук: Хочете суттєво збільшити інтервал заміни мастильних матеріалів? Обирайте продукцію «Petro-Canada» — СФГ «ЛАД»

Селянське (фермерське) господарство «ЛАД» з 2001 року займається вирощуванням зернових і технічних культур. Автопарк підприємства складається з техніки вітчизняного та імпортного виробництва. Це — трактори John Deere, Lamborghini, ХТЗ, комбайни John Deere, для перевезення зерна використовуєм власні зерновози DAF, MAN.

З 2007 року для ефективної експлуатації нашої техніки ми почали використовувати мастильні матеріали виробництва компанії «Petro-Canada». Завдяки тому, що компанія має великий асортимент олив та мастил, ми маємо змогу закуповувати продукти для всього автопарку. Це і моторна олива DURON UHP 10W-40, гідротрансмісійна рідина — DURATRAN, гідравлічна олива — HYDREX та різні мастила.

Використання оливи DURON UHP 10W-40 дозволило збільшити інтервал заміни з 250 м/г до 500 м/г, в порівнянні з використанням олив інших виробників. Завдяки використанню оливи DURON трактор ХТЗ напрацював без капітального ремонту 10 років, приблизно 8 000 м/г. Збільшення інтервалу заміни оливи дозволяє нам скоротити час на обслуговування техніки і знизити витрати, пов'язані з її ремонтом.

Десятирічний досвід використання мастильних матеріалів «Petro-Canada», підтвердив високу якість продукції та економічну доцільність використання в сільськогосподарській техніці.

Всім, хто рахує власні кошти та цінує свій час, рекомендуємо використовувати оливи «Petro-Canada».

Директор СФГ «ЛАД»
Ляшенко А.В.

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА