Відгук: Зменшити витрати на технічне обслуговування обладнання для нарізки металу нам вдалося в результаті застосування оливи Hydrex AW 32 «Petro-Canada» — АК «Корвет»

Вже більше 40 років АК «Корвет» є найбільшим виробником трубопровідної арматури і арматурних блоків для облаштування родовищ нафти і газу.

З 1996 року в компанії діє система менеджменту якості, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001. За останні роки на підприємстві проведена масштабна реконструкція виробничих потужностей, закуплено сучасне високопродуктивне металорізальне обладнання.

Починаючи з 2012 року, для свого металорізального парку верстатів наша компанія почала використовувати гідравлічну оливу Hydrex AW 32. Вона має довший інтервал заміни і унікальні протизношувальні властивості виробництва концерну «Petro-Canada». Постачання оливи здійснюються з допомогою офіційного дилера «Petro-Canada» в Курганській області ТОВ «Сибкомплект».

В результаті застосування Hydrex AW 32 вдалося скоротити витрати на технічне обслуговування обладнання для нарізки металу, забезпечити безвідмовну роботу обладнання, що експлуатувалося протягом тривалого періоду на високих швидкостях різання і важких режимах обробки.

Близьке розташування офіційного дилера «Petro-Canada» в м. Кургані ТОВ «Сибкомплект», якісна технічна підтримка, а також своєчасне постачання продукції на склад АК «Корвет» має позитивний вплив на вибір мастильних матеріалів «Petro-Canada» .

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА