Відгук: Ми зменшили простої, використовуючи оливу Hydrex AW 46 «Petro-Canada» - ПАТ «Харківський плитковий завод»

ПАТ «Харківський плитковий завод» — найбільше українське спеціалізоване підприємство з виробництва керамічної плитки. На заводі встановлено обладнання по випуску сучасних облицювальних матеріалів таких відомих італійських фірм, як: «Barbieri & Tarozzi», «Sacmi» (виробництво облицювальної плитки) і «Кетак» (виробництво елементів декору).

Сучасне італійське обладнання забезпечує необхідний контроль якості на всіх етапах виробництва — від підготовки сировини до нанесення малюнка на керамічну плитку та її випалу. Продукція відповідає європейським стандартам і жорстким внутрішнім стандартам Керамічної Групи.

З 2010 року наше підприємство співпрацює з компанією «Промбізнессоюз», яка постачає нам мастильні матеріали «Petro-Canada». Протягом усього періоду поставок олив продукція «Petro-Canada» продемонструвала дуже хороші експлуатаційні властивості. Станом на сьогодні для свого обладнання ми використовуємо гідравлічну оливу «Petro-Canada» Hydrex AW 46.

За час тривалої роботи у важких умовах високих тисків і температур олива Hydrex AW 46 дуже довго зберігає свої початкові властивості:

  • не змінює колір; 
  • не набуває запаху окисленої оливи; 
  • різносторонні лабораторні експертизи оливи підтверджують відсутність зносу конструкційних матеріалів гідросистеми. Цим забезпечується чудова і безперебійна робота обладнання.

За час експлуатації гідравлічних систем на оливі Hydrex AW 46 нам вдалося значно зменшити витрати на обслуговування обладнання, його простої і в рази продовжити інтервали заміни.

Дякуємо компанії «Промбізнессоюз» за високоякісні мастильні матеріали та їх своєчасну поставку, професійний підхід до своєї справи, і надання кваліфікованих технічних консультацій.

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА