Нові оливи Duron Advanced 5w-30 та TRAXON Synthetic 75W-85

Компанія Petro-Canada Lubricants (входить до складу HollyFrontier) розширила лінійки TRAXON ™ і DURON ™, випустивши оливи DURON Advanced 5W-30 і TRAXON Synthetic 75W-85. Впровадження цих двох нових олив демонструє інноваційну спрямованість компанії Petro-Canada Lubricants, мета якої - допомогти власникам транспортних засобів адаптуватися до сучасних і майбутніх ринкових тенденцій.

DURON Advanced 5W-30 - це повністю синтетичне олива, яка відповідає вимогам API FA-4 і перевершує їх. Вона отримала схвалення найбільших виробників дизельних двигунів - Cummins і Detroit Diesel.

Лінійка DURON Advanced - це високоефективні синтетичні і напівсинтетичні оливи низької в'язкості для дизельних двигунів, розраховані на важкі умови експлуатації і розроблені спеціально для сучасних і майбутніх паливоекономічних двигунів. Вони забезпечують зниження витрат палива, надійність, захист двигуна і стійкість при зсуві.

Крім того, олива TRAXON Synthetic 75W-85, що доповнює існуючу лінійку TRAXON Synthetic, забезпечує підвищену ефективність і тривалий захист від зносу, продовжує термін служби обладнання, скорочує незаплановані простої та зменшує витрати на технічне обслуговування. Олива TRAXON Synthetic 75W-85 може працювати цілий рік в найсуворіших умовах, ви можете переключатися з передач в холодну погоду, а також спрощує пуск для механічних КПП, гіпоїдних передач і задніх мостів. Ця олива низької в'язкості для гіпоїдних передач розроблена відповідно до стандартів API GL-5 і API MT-1 і специфікацією MACK GO-J для механічних КПП, що працюють у важких умовах. Вона також схвалена відповідно до міжнародного стандарту SAE J2360. Олива TRAXON Synthetic 75W-85 підходить для застосувань, де потрібна відповідність специфікаціям Volvo 1273,12 (97312) і Meritor 0-76-J.

«Оливи TRAXON Synthetic 75W-85 і DURON Advanced 5W-30 були спеціально розроблені, щоб перевершувати галузеві вимоги, демонструвати підвищену ефективність і забезпечувати поліпшений захист транспортних засобів», - говорить Алекс Бучек, менеджер товарної категорії «Оливи для важких умов експлуатації та трансмісійні оливи»компанії Petro-Canada Lubricants.

«Вся наша лінійка високоефективної продукції для важких умов експлуатації розроблена з однією метою - економити ваші кошти. Наша продукція допомагає обладнанню працювати довше і надійніше, підвищуючи продуктивність і прибуток. Ми і далі продовжимо розробляти нові продукти, які допоможуть нашим замовникам підвищити ефективність і продуктивність».

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА