Відгук: Відмінна якість оливи «Petro-Canada» дозволила зменшити витрати на обслуговування техніки удвічі — ТОВ «Свіспан Лімітед»

ТОВ «Свіспан Лімітед» займається виробництвом ДСП, використовуючи гідравлічні преси «Javor». Протягом 2008-2009 років у цьому обладнанні ми використовуємо гідравлічні оливи виробництва «Petro-Canada» , які постачає нам компанія «Будучність».

Завдяки відмінній якості оливи Hydrex AW46, її початкові властивості зберігаються відчутно довше, ніж на інших оливах імпортного виробника. Олива довго не темніє, забезпечує постійну фільтрацію 3-5 мікронних фільтрів, не забиває їх полімолекулами, нагарами і смолами.

За час експлуатації гідравлічних систем в оливі Hydrex AW46 неодноразово проводилася діагностика їх технічного стану, що характеризувалося:

  •  мінімальним зносом деталей,
  •  відсутністю високотемпературних відкладень, корозії,
  •  високою чистотою всіх гідросистем.

Нашій компанії вдалося значно скоротити витрати на обслуговування техніки за рахунок зменшення кількості поломок і збільшень інтервалів заміни оливи вдвічі.

Дякуємо компанії «Будучність» за постійну інформаційну підтримку, професійний підхід до клієнта, а також представника «ПП Євразія» за високоякісні мастильні матеріали «Petro-Canada».
Висловлюємо впевненість у подальшій тривалій співпраці.

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА

* обов'язкові до заповнення поля

Заповнюючи дану форму ви приймаєте умови Угода про використання сайту.


Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка