Відгук: Чому для сільгосптехніки ми використовуємо оливи саме «Petro-Canada» — ПП «Аграрне»

ПП «Аграрне» — одне з найбільших сільгосп-підприємств Володарського району, яке займається вирощуванням зернових культур і тваринництвом. У роботі намагається максимально використовувати новітні агро-технології і сучасну сільгосптехніку.

Ми маємо у своєму арсеналі найсучаснішу техніку — Case, New Holland, Massey Ferguson, Holmer, Corhe. З їхньою допомогою наше підприємство обробляє 2400 га землі.
З 2008 року для ефективної експлуатації техніки використовуємо наступні оливи компанії «Petro-Canada»:

  •  Для двигунів - Duron Е 15 W-40
  •  Для гідротрансмісії - Duratran
  •  Для гідравліки - Hydrex AW 46
  •  Мастила - Precision XL ЕР-2

Використання оливи Duron Е дозволило збільшити інтервали її заміни з 250 м/г до 400-500 м/г. Завдяки технічній підтримці, яку постійно нам надає компанія-постачальник «КАНАДА-ОІЛ», були проведені тестові випробування на 4-х одиницях техніки. Крім того, олива Duron Е 15W-40 показала гарні результати при використанні навіть на техніці СРСР — на Камазах.

Коли ми змінили оливу на дешевшу, наш автопарк почав працювати з перебоями. Після ремонту користуємось тільки Duron Е. Інтервал заміни тримаємо 20 000 км, при цьому маємо дуже незначні доливки.

Результати випробувань з використанням програми Lubri test показали безпеку збільшення інтервалів заміни оливи до 400/500 м/г. Аналізи проб оливи, які були проведені в міжнародній лабораторії Wearcheck, підтвердили надійність і високу якість оливи Duron Е 15W-40 та мінімальне зношення обладнання при його використанні.

Збільшення інтервалу заміни оливи дозволяє нашій компанії скоротити час і витрати на обслуговування техніки.

Окремо хочеться зауважити, що завдяки допомозі співробітників компанії «КАНАДА-ОІЛ», вдалося оптимізувати кількість оливи, що доливається в процесі експлуатації.

Ми задоволені сервісом і технічною підтримкою компанії «КАНАДА-ОІЛ». Саме тому з усіх олив для сільгосптехніки обираємо «Petro-Canada».

 

ПІДБІР ПРОДУКЦІЇ
Заповніть експрес-анкету
і отримаєте безкоштовно всю інформацію про підходящої продукції

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА

* обов'язкові до заповнення поля

Заповнюючи дану форму ви приймаєте умови Угода про використання сайту.


Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка