Відгук: Уникнути простоїв обладнання та продовжити експлуатацію оливи нам вдалося завдяки «Petro-Canada» — ХЕКРО ПЕТ ЛТД

З 2004 року наша компанія ХЕКРО ПЕТ ЛТД співпрацює з дилером виробника мастильних матеріалів «Petro-Canada». Протягом всього періоду нашої співпраці компанія-постачальник забезпечує нас оперативним сервісом щодо детального аналізу оливи на різних етапах її експлуатації.

В червні 2006 р незалежна лабораторія провела дослідження відпрацьованої гідравлічної гідрокрекінгової оливи «Petro-Canada» Hydrex AW 46, яка експлуатувалось на обладнанні HUSKY.

Порівняльний аналіз Hydrex AW 46 та оливи, виготовленої шляхом селективного очищення (базова олива першої групи), показав, що стійкість до окислення Hydrex AW 46 набагато вища в порівнянні з оливами першої групи. За однаковий період часу показник кислотності імпортної оливи (не «Petro-Canada») значно вищий. Концентрація міді, що є основним конструктивним елементом всіх направляючих підшипників ковзання гідромашин, є досить критичною. Це свідчить про агресивне оливне середовище, яке утворюють оливи 1 групи.

Остання серія випробовувань показала, що гідрокрекінгова олива «Petro-Canada» Hydrex AW 46 має значно кращі характеристики, ніж та, яку ми використовували раніше. Це дозволило нам уникнути простоїв обладнання та суттєво подовжити експлуатацію оливи.

Щиро вдячні нашим партнерам за високоякісні мастильні матеріали та оперативну та висококваліфіковану підтримку.

ХекроПет  – Petro-Canada

 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА

* обов'язкові до заповнення поля

Заповнюючи дану форму ви приймаєте умови Угода про використання сайту.


Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка