ВІДГУК ТОВ «КОМПЛЕКС АГРОМАРС» - «ЗА 13 РОКІВ ВИКОРИСТАННЯ ОЛИВ PETRO-CANADA НА ВЛАСНОМУ ДОСВІДІ ПЕРЕКОНАЛИСЯ У ЇХ ВИСОКІЙ ЯКОСТІ ТА НАДІЙНОСТІ»

Відгук про використання олив PETRO-CANADA

Компанія «Комплекс Агромарс» займається виробництвом високоякісного м’яса курчат-бройлерів.

В компанії впроваджено інтегровану систему управління безпечністю і якістю продукції, що сертифікована на відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005 (НАССР).

В 2007 році було введено  в експлуатацію цех готових м’ясопродуктів, в складі якого влаштовано холодильні камери для зберігання охолодженої продукції, дільниці з виробництва та пакування напівфабрикатів, фаршу та м’яса механічного обвалювання.

Для швидкого охолодження готової продукції використовуються холодильні установки з компресором GEA Grasso.

З початку роботи   обладнання в 2007 році, для експлуатації 6-ти компресорів почали використовувати оливу Reflo 46A компанії Petro-Canada.

 В 2014 році був збудований новий забійний цех, та запущені дві нові потужні охолоджувальні установки. Для нових компресорів використовується олива Reflo 68A.

За час роботи на оливах Petro-Canada Reflo деякі компресори напрацювали понад 100 000м/г.

Холодильні установки працюють практично безперервно, проводиться виключно поточне обслуговування. Завдяки високій якості оливи Reflo весь цей час, компресори працюють без капітального ремонту.

Не дивлячись на тривалу експлуатацію компресори працюють без втрати потужності.

За 13 років використання олив Petro-Canada на власному досвіді переконалися у їх високій якості та надійності. Завдяки цим властивостям олив Petro-Canada, нашим підприємством було заощаджено значну суму коштів.

Генеральний Директор ТОВ «КОМПЛЕКС АГРОМАРС» Зазуля І.М.

Начальник цеху ХКУ ТОВ «КОМПЛЕКС АГРОМАРС» Нестеренко В.В.

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА