Відгук: Навіть при зниженні температури до -43 °С олива «Petro-Canada» Reflo 68А показала відмінну якість — ТМ «Наша Ряба»

 

Продукція ТМ «Наша Ряба» — це курятина українського виробництва, яка виготовляється і доставляється в точки продажу відповідно до міжнародних стандартів якості і безпеки. При виробництві продукції використовується сучасне обладнання. Для забезпечення відповідних температурних режимів охолодження та заморожування готової продукції, на переробному комплексі експлуатується 20 гвинтових компресорів японської компанії МУСОМ.

З 2008 року і до сьогодні для експлуатації компресорів ми використовуємо оливу Petro-Canada Reflo 68А .

З початку роботи компанії інтервал заміни оливи складав 5000 м/год. Згодом, враховуючи те що олива Petro-Canada Reflo 68А практично не втрачає своїх властивостей, збільшили інтервал заміни до 6000 м/год.

За час роботи підприємства, максимальне напрацювання компресорів складає 53 000 м/год. При напрацюванні 50 000 м /год. проводилося контрольне розбирання компресорів. Обстеження показало відмінну роботу оливи Petro-Canada Reflo 68А. Робочі частини компресорів, так як і роторної пари, були у відмінному стані.

Важливо, що при значному напрацюванні в 53 000 м/год., компресори працюють без втрати потужності.

Хочемо відзначити дуже хороші низькотемпературні показники оливи Petro-Canada Reflo 68А. Під час проведення тестового випробування зниження температури від -41 °С до -43 °С олива показала бездоганну якість.

Переконавшись у високій якості продукції компанії Petro-Canada, можемо їх сміливо рекомендувати і своїм колегам.

 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА