Відгук: Збільшивши інтервал до 500 мотогодин і зменшивши витрати на угар, вдалося значно скоротити затрати — ТОВ «ККНІ «Технобуд»

ТОВ «ККНІ «Технобуд» займається видобутком і переробкою граніту у кар'єрах Рівненщини. В парку машин ТОВ «ККНІ «Технобуд» перебувають навантажувачі, екскаватори Вольво, самоскиди БелАЗ, бульдозер. Протягом 2012-2017 років ми використовуємо моторні оливи виробництва «Petro-Canada», які постачає нам компанія «ПКП-Україна».

Завдяки відмінній якості моторної оливи «Petro-Canada» марки Duron, її початкові властивості зберігаються відчутно довше, ніж на інших оливах, які ми використовували. Олива відмінно диспергує сажу, забезпечує надійну фільтрацію і чистоту від органічних забруднень фільтрів, не забиває їх полімолекулами, нагарами і смолами.

За час експлуатації двигунів олива Petro-Canada Duron-E 15W-40, багаторазово (50 разів) проходила діагностику в сертифікованій європейській лабораторії.

Результати експертизи:

  • мінімальний знос деталей тертя (циліндрів, поршнів, кілець, вкладишів, колінвала);
  • відсутність високотемпературних відкладень, корозії;
  • висока чистота системи змащення.

В результаті, на нашому підприємстві ресурс двигунів до капітального ремонту, в яких застосовується олива «Petro-Canada» марки Duron, в середньому становить 22 000 мотогодин.

Нашій компанії вдалося значно скоротити витрати на обслуговування техніки за рахунок збільшення інтервалів заміни масла до 500 мотогодин і зменшення витрати оливи на угар, а також зменшення кількості поломок.

Дякуємо компанії «ПКП-Україна» за постійну інформаційну та технічну підтримку, професійний підхід до клієнта, а також високоякісні мастильні матеріали «Petro-Canada».
Висловлюємо впевненість у подальшому тривалому співробітництві.

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА