Відгук ТОВ "ФАРММАШ" - "Можемо рекомендувати масло Petro-Canada Hydrex Aw 46 для експлуатації в термопласт автоматах ENGEL""

Шановний Сергій Мирославович

Підприємство ТОВ «ФАРММАШ» - засновано в 1999 році, як виробник полімерних закупорено - дозуючих виробів для фармацевтичної промисловості. Компанія пройшла процедуру сертифікації на відповідність системи управління якістю стандарту ISO 9001. Цех лиття і видування виробів оснащений сучасними термопласт-автоматами компаній Engel. Загальна площа виробництва більш 3000м2. Підприємство так само спеціалізується на виготовленні багатокомпонентних виробів. Всі процеси складання автоматизовані з обов'язковою інспекцією готової продукції. 3 початку 2016 року компанія «ФАРММАШ» використовуе мастильні матеріали Hydrex AW 46 виробництва компанії Petro-Canada, які постачае компанія «ПКП-Україна» для обслуговування ТПА ENGEL. Використання гідравлічного масла і програми аналізів і моніторингу компанії Petro-Canada Hydrex Aw 46 дозволило істотно збільшити міжсервісний інтервал заміни масла на наших ТПА.

Компанія «ФАРММАШ» вдячна компанії «ПКП-Україна» за постійну інформаційну та технічну підтримку, оперативну доставку продукції на об'єкти і високий професійний рівень роботи. Дякуємо компанії «ПКП-Україна» за взаємовигідне співробітництво і можемо рекомендувати масло Petro-Canada Hydrex Aw 46 для експлуатації в термопласт автоматах ENGEL.

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА