Відгук Вітагро - Інтервали заміни оливи зросли з 350 мотогодин до 500

Агрохолдинг "VITAGRO" володіє понад 65 тис. гектарами землі в західному регіоні України.

VITAGRO постійно оновлює матеріально-технічну базу і технічний парк. Інвестуються ресурси в придбання сучасної сільськогосподарської техніки провідних світових виробників та інноваційні системи обслуговування, що за умов зростання вартості паливно-мастильних матеріалів допомагає економити витрати на виконанні сільськогосподарських робіт.

У парку знаходяться трактори і комбайни провідного світового виробника сільськогосподарської техніки Case.

Протягом 2012-2017 років ми використовуємо моторні оливи виробництва Petra- Canada, які постачає нам компанія "ПКП-Україна".

І саме завдяки тому, що тривалим час застосовуємо моторні оливи Petro-Canada Duron, ресурс двигунів до капітального ремонту збільшився в середньому з 12 000 мотогодин до 18 000 мотогодин.

Інтервали заміни оливи зросли з 350 мотогодин до 500-та. Збільшені інтервали заміни підтверджені регулярною експертизою оливи в сертифікованій європейській лабораторії.

Тривала експлуатація двигунів супроводжується мінімальним зносом деталей тертя, відсутністю високотемпературних відкладень, високою чистотою системи змащування.

Незважаючи на великі інтервали заміни оливи, двигуни протягом всього терміну експлуатації зберігають первинні робочі характеристики і чистоту внутрішніх робочих поверхонь.

Олива відмінно диспергує сажу, забезпечує надійну фільтрованість і чистоту віл органічних забруднень фільтрів, не забиваючи їх нагарам і смолами.

Нашому підприємству вдалося значно скоротити витрати на обслуговуванні техніки, за рахунок збільшення інтервалів заміни оливи.

Дякуємо компанії "ПКП-Україна"» за постійну інформаційну та технічну підтримку, професійний підхід до клієнта, а також високоякісні мастильні матеріали Petro-Canada. Сподіваємось на подальшу довготривалу та взаємовигідну співпрацю.

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА

* обов'язкові до заповнення поля

Заповнюючи дану форму ви приймаєте умови Угода про використання сайту.


Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка