Відгук: Нарешті ми змогли збільшити інтервал заміни оливи до 25000 км — «Шалена Черепаха»

МПП ДЕЙМОС («Шалена Черепаха») — компанія, яка з 2007 року займається пасажирськимиі перевезеннями по Україні. Підприємство використовує мікроавтобуси Mercedes-Benz, Volkswagen, Mitsubishi, Isuzu, Otokar.

3 2012 року ми співпрацюємо з компанією «ПКП-УКРАЇНА», яка постачає нам моторні оливи «Petro-Canada» Duron-E 15W-40.

Початкові властивості моторної оливи «Petro-Canada» Duron-E 15W-40 зберігаються відчутно довше, ніж в інших продуктах представлених на ринку. Олива відмінно диспергує сажу, забезпечує чистоту фільтрів від органічних забруднень, не забиває їх нагарами і смолами.

За час експлуатації двигунів на оливі «Petro-Canada» Duron-E 15W-40 багаторазово проводилося тестування продукту в сертифікованій європейській лабораторії.

Експертиза технічного стану двигунів в ході планового ТО показала:

  • мінімальне зношування деталей
  • відсутність високотемпературних відкладень/ корозії
  • високу чистоту двигунів

Комплекс інжинірингових заходів, які проводилися фахівцями компанії «ПКП-Україна», дозволили нам значно скоротити витрати на обслуговування техніки, зменшити кількість поломок та збільшити інртервали заміни до 25 000 км.

МПП ДЕЙМОС («Шалена Черепаха») задоволена якістю мастильних матеріалів «Petro-Canada, а також якістю обслуговування та технічною підтримкою, яку надає компанія «ПКП-Україна».Шалена черепаха –  Petro-Canada

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА