Відгук: Як нам на автотранспорті DAF неочікувано вдалося збільшити інтервал заміни моторних олив — Соляр М. В.

Фізична особа-підприємець Соляр Микола Васильович володіє компанією, яка більше, ніж 15 років, успішо займається пасажирськими перевезеннями по Україні та Європі. Автопарк компанії налічує 4 автобуси DAF Bova і 4 автомобілі DAF FA 75 CF.

В процесі діяльності нами використовувалися мастильні матеріали декількох виробників від різних постачальників, зокрема масла Mobil і ВР. Така організація поставок викликала незручності необхідністю тримати на складі кілька брендів мастильних матеріалів, а неоперативність постачальників викликала додаткові нарікання. Крім усього іншого, перед нами постійно поставало питання про скорочення експлуатаційних витрат, збільшуючи при цьому інтервал заміни мастильних матеріалів і продуктивність транспорту.

Ми вирішили ці проблеми, в повному обсязі звернувшись до компанії «Світма» —  офіційного представника компанії Petro-Canada в Хмельницькій області, з якою ми плідно співпрацюємо впродовж 9 років. Ми використовували в двигунах всієї техніки моторну оливу Petro-Canada Duron-E 15W-40. Висока якість моторної оливи була підтверджена на власному досвіді.

Зазвичай, планову заміну моторної оливи ми проводили через 45 тис. км експлуатації, але позаштатна ситуація — терміновий рейс — не дозволив нам провести заміну за графіком. Таким чином, ми проїхали 59 580 км без заміни моторної оливи. Причому, за цей час в автобусі DAF Bova жодного разу не було використано мастило для доливання у двигун.

Нам стало цікаво, і ми провели аналіз відпрацьованого мастила в лабораторії Alcontrol. Отриманим результатом ми були просто вражені: концентрація продуктів зносу низька, а олива ще має ресурс для подальшої експлуатації.

Таким чином, моторна олива Petro-Canada Duron-E 15W-40 є відмінним технічним і економічним рішенням, яке дозволило нам збільшити міжсервісний інтервал заміни моторної оливи на всіх видах транспорту. Ми також скоротили час проведення технічного обслуговування і витрати на придбання мастильних матеріалів.

Компанія «Світма» зарекомендувала себе як надійний діловий партнер, який завжди надає технічну та інформаційну підтримку.

 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА

* обов'язкові до заповнення поля

Заповнюючи дану форму ви приймаєте умови Угода про використання сайту.


Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка