Акт випробування мастила марки «RAJOL W150» — AT «Ветропак Гостомельський Склозавод».

Проведення виробничого випробування мастила марки «RAJOL W150» для змащування системи доставки краплі на склоформуючих машинах від фірми ПП «АВТО ЛІФФ».

Для проведення виробничих випробувань було надано 23 літри мастила марки «RAJOL W150» для змащування системи доставки краплі представником фірми в особі технічного директора Слепцова С. П.

Ціль випробування: перевірити ефективність використання мастила «RAJOL W150». В процесі випробування проводились спостереження за витратою мастила, утворення нагару, диму, наявність (відсутність) слідів від мастила на скловиробах.

Випробування проводилось паралельно з мастилом «GlassFlow XD 004» від фірми «TOTAL» в однакових умовах (періодичність та час впорскування).

В процесі випробування було відмічено відсутність нагару, диму. Це мастило відповідає достатньою температуростійкістю та температурою спалахування, відсутністю побічних слідів на поверхні скловиробів. Було короткочасно встановлено збільшену кількість циклів між впорскуваннями.

Висновок: мастило марки «RAJOL W150» для змащування системи доставки краплі придатне для використання на склоформуючих машинах AT «Ветропак Гостомельський Склозавод».

 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА