Відгук: Безаварійна робота нафтогазового обладнання стала можливою завдяки використанню мастильних матеріалів «Petro-Canada» — ТОВ «РЕГІОН»

Сервісна компанія ТОВ «РЕГІОН» понад 10 років надає спеціалізовані послуги підприємствам нафтогазової галузі. За роки роботи було виконано понад 200 масштабних проектів. З них:

  •  понад 70 робіт з буріння свердловин і робіт по капітальному ремонту свердловин;
  •  понад 200 робіт з освоєння свердловин та інтенсифікації видобутку із застосуванням колтюбинговых технологій;
  • 30 робіт з гідророзриву пласта і кислотного гідророзриву.

Компанія ТОВ «РЕГІОН» надавала сервісні послуги для таких замовників, як Regal Petroleum, Cadogan Petroleum, JKX Oil and gas pic, PPC, Kuwait energy group, Казмунайгаз та інші.

У 2013 році компанія ТОВ «Регіон» почала співпрацю з компанією «ПКП - УКРАЇНА» —офіційним представником «Petro-Canada» в Україні — і використовувати мастильні матеріали «Petro-Canada». Вони повністю відповідають нашим вимогам і є оптимальними для експлуатованої нами техніки.

Спільно з технічними службами компаній був підібраний і уніфікований асортимент мастильних матеріалів «Petro-Canada», розроблені рекомендації для застосування в різних температурних діапазонах і застосування в різних вузлах і агрегатах.
На сьогодні наша компанія використовує:

  •  моторні оливи «Petro-Canada» Duron Е 15W-40;
  •  мастильні матеріали для трансмісії «Petro-Canada» ATF D3M і «Petro-Canada» Traxon 80W-90;
  •  мастильні матеріали для різного виду гідравлічного обладнання «Petro-Canada» Hydrex AW 46.

Використання мастильних матеріалів «Petro-Canada» дало змогу нашій компанії підвищити безаварійну роботу обладнання.

Дякуємо компанї «ПКП-Україна» за постійну інформаційну та технічну підтримку, оперативність доставки продукції та високий професійний рівень роботи. Надіємося на подальшу взаємовигідну співпрацю.

 

Введіть номер телефону
і ми вам передзвонимо

Дякуємо! Запит відправлено!

Помилка
СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ ПКП-УКРАЇНА